Mārrutku lapās grillēts lasis
1. augusts, 2022 pl. 13:24,
Nav komentāru
Vēl viens iemesls, lai katrā dārzā vai mazdārziņā būtu pa mārrutkam!
Tas ne tikai skaisti izskatās, der gurķu marinēšanai, bet var izmantot follija vietā grillējot zivis.
Plus - mārrutka lapa piedos lasim burvīgu garšu.
Droši var grillēt arī veselas zivis, vai pusītes, tad būs nepieciešamas lielākas lapas.
* Sagatavojam zaļumus, kas tai mirklī dārzā ir pieejami – mums bija dilles un platloku sīpols (tie kas nezin, tas ir ar platām lapām un garša atgādina ķiploku. Fantastisks augs, mums tas topā), mazliet eļļa.
Liekam lasi uz lapas, mazliet zaļumu un sāls, pipari. Neko vairāk.
Tinam, liekam uz grila un gatavs!
Droši var cept arī cepešniekā!